Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (50)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

Uygulamalı İhracat - İthalat İşlemler ve Dökümantasyon

Uygulamalı İhracat - İthalat İşlemler ve Dökümantasyon



Sayfa Sayısı
:  
638
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2016
ISBN NO
:  
9786053443216

120,00 TL

Bu ürün şu anda stoklarımızda yok!
Yazarın diğer ürünlerine gözatmanızı tavsiye ederiz...











 

Ekonomik ve sosyal açıdan günümüzün en büyük sorunu yoksulluktur. Ulusal ekonomi ile toplumun refahını artırmak ve Ulu Önder Atatürk'ün ifadesiyle "muasır medeniyet seviyesini" yakalamış bir ülke yaratmak, hepimizin en temel amaçlarından biridir. Bu noktada acaba yoksullukla mücadele ederek, ekonomik olarak kalkınmış ve gelişmiş bir ülke nasıl yaratılacaktır?


 


Bu kritik sorunun yanıtı aslında pazarlama felsefesine sahip bireyler ve girişimcilerdir. Üstelik sözü edilen bireyler ve girişimciler, küresel pazarlama odaklı hareket etmek zorundadırlar. Diğer bir ifadeyle hiçbir işletmenin ve girişimcinin "biz küçük işletmeyiz, uluslararası pazarlarda taaliyette bulunamayız... veya "uluslararası pazarlama zor bir iş, bize göre değil" türünde bir fikre sahip olması, doğru ve isabetli bir yaklaşım değildir.


 


İhracat pazarlaması bir öğrenme sürecidir. "Uygulamalı İhracat – İthalat / İşlemler ve Dokümantasyon" adlı eserin yazılmasındaki ana amaç da; ihracat pazarlamasıyla ilgilenen girişimcilere, öğrencilere ve diğer ilgili bireylere uygulamalı örneklerle ihracat sürecindeki işlemler ve dokümantasyon konularını öğretmektir. Bu nedenle söz konusu eser. ihracat pazarlamasını düşünen veya ihracat pazarlamasına yeni başlamış KOBİ'lerle, dış ticaret öğretimi veren çeşitli Kuruluşlar, Fakülteler ve Yüksek Okullar için temel bir kaynak kitap özelliği taşımaktadır.


 


Konu Başlıkları


İhracat Kavramı ve Temel Esaslar


Dış Ticaarette Ödeme Şekilleri ve Uygulamalar


İhracat ve İthalatta Lojistik


İthalat İşlemleri ve Dokümantasyon


Serbest Bölgelerde Vergi Uygulamaları