Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (43)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

THEMIS – İş Hukuku Soru Kitabı Adli Hakimlik Sınavları – Kaymakamlık Sınavları – Avukatlık Sınavları – Kurum Sınavları - DENİZ BAYEREN

THEMIS – İş Hukuku Soru Kitabı Adli Hakimlik Sınavları – Kaymakamlık Sınavları – Avukatlık Sınavları – Kurum Sınavları - DENİZ BAYEREN



Sayfa Sayısı
:  
368
Kitap Ölçüleri
:  
13*19
Basım Yılı
:  
2020
ISBN NO
:  
9789750260551

1.080,00 TL

Bu ürün şu anda stoklarımızda yok!
Yazarın diğer ürünlerine gözatmanızı tavsiye ederiz...











Ben soru çözerken daha iyi öğreniyorum diyorsanız bu kitap tam sizin için!


 


Kurum sınavlarındaki benzersiz başarısı nedeniyle 16 yılda yüzbinlerce adayın tercih ettiği THEMIS Dizisi yeni yayınlamaya başladığı Soru Kitaplarıyla öğrendiklerinizi kalıcı hale getirmeyi hedefliyor.


 


Bu serinin ilki olan İş Hukuku Soru Kitabı'n da Bireysel İş Hukuku, Toplu İş Hukuku ile Deniz İş Kanunu, Basın İş Kanunu ve İş Mahkemeleri Kanunu'na yer verilmektedir. Kitap bu konuları ÖSYM'nin sınav formatına uygun, yeni nesil sorularla işlemekte ve sizi sınavda karşılaşacağınız soru tiplerine hazırlamayı amaçlamaktadır. Kitapta tamamı çözümlü 405 soruya yer verilmiştir. Çözümler çok kısa, basit cümlelerle geçiştirilmemiş, ihtiyaç olan yerlerde neredeyse konu anlatımı kitabındaki kadar detaya girilmiştir.


 


Sınava hazırlanırken vaktinizin oldukça sınırlı olduğu dikkate alınarak, her bir bölümdeki soru sayısı sınavlardaki konuların ağırlığına göre titizlikle ayarlanmıştır. Kitaptaki sorular sınav müfredatına uyumlu hazırlandığı ve önceki kurum sınavlarında çıkan soru tiplerinden oluşturulduğu için, gireceğiniz sınavlarda çok benzerlerinin (hatta belki de aynısının) karşınıza çıkması hiç şaşırtıcı olmayacaktır.


 


Bu kitapla pekiştireceğiniz iş hukuku bilgisiyle Adli Hakimlik ve diğer pek çok kurum sınavında ciddi sayıda iş hukuku sorusu çözebilirsiniz.


 


Sınavınız da başarılar dileriz. :)


 


Konu Başlıkları


Bireysel İş Hukuku


Toplu İş Hukuku


Deniz İş Kanunu


Basın İş Kanunu


İş Mahkemeleri Kanunu


Karma Sorular