Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Mart (135)      Åžubat (116)      Ocak (139)      Aralık (134)

SAĞLIK HUKUKU BİBLİYOGRAFYASI ( Türkiyenin Sağlık Hukuku Birikimi )

SAĞLIK HUKUKU BİBLİYOGRAFYASI ( Türkiyenin Sağlık Hukuku Birikimi )



Sayfa Sayısı
:  
233
Kitap Ölçüleri
:  
16x24
Basım Yılı
:  
2014
ISBN NO
:  
9786051465005

195,00 TL









Bu kitap, lisans ve yüksek lisans öÄŸrencilerimin araÅŸtırma ihtiyacı ve talebini karşılama düÅŸüncesinden doÄŸdu. Aslında, pek çok uzmanlık alanının ilgiyle yöneldiÄŸi ve ülkemiz bakımından çok yeni bir konu olarak saÄŸlık hukukunda araÅŸtırma yapan herkesin ortak bir ihtiyacı olduÄŸu inancındayım.
Hukuk ve iÅŸletme biliminden tıbbın bütün branÅŸlarına ve saÄŸlık bilimlerinin tüm alt dallarına kadar çok farklı ve geniÅŸ bir skalada ilgi odağı olmuÅŸ bir konuda, ortak dil ve ortak kaynak oluÅŸturmanın güçlüÄŸü de ortadadır. AraÅŸtırma metodolojileri ve inceleme yöntemleri birbirinden oldukça farklılaÅŸan bu uzmanlık gruplarının saÄŸlık hukukuna yönelik birikimlerini topluca bir arada görmenin güçlüÄŸü nedeniyle bu güne kadar böyle bir çalışma yapılmamış olsa gerektir.
Ayrıca sevinçle kaydetmeliyim ki, bu alanda yazılanlar ve yapılan yayınlar o kadar hızlı çoÄŸalmaktadır ki, bu tür bir çalışmanın onlara yetiÅŸmesi için aylık bülten gibi baskı yapmasına ihtiyaç duyulabilecektir.
Her baÅŸlangıç gibi bu çalışmanın da ilk olmaktan kaynaklanan eksiklikleri, acemilikleri, ihmalleri olacaktır. Bunu peÅŸinen kabul ediyorum. Zira konuya ilgili yazarların pek çoÄŸunu tanımamış ve yazdıklarına ulaÅŸamamış olabileceÄŸimi biliyorum. SaÄŸlık hukukuna ilgili araÅŸtırmacılar için bir baÅŸlangıç sayılması gereken bu yayından sonra, yani takke düÅŸüp kel göründüÄŸünde, eksikliklerimizi görme ve tamamlama imkanı bulabiliriz diye teselli buluyorum.