Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Mart (135)      Şubat (116)      Ocak (139)      Aralık (134)

Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi Soru Bankası

Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi Soru Bankası



Sayfa Sayısı
:  
272
Kitap Ölçüleri
:  
16X24
Basım Yılı
:  
2019
ISBN NO
:  
9786053007692

300,00 TL









KİTAP HAKKINDA;
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesi (ASBÜ Hukuk) olarak 2019 yılı Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma eğitimlerini düzenlemeye hazırlanırken bir tarafta eğitimlerimize olan ilgi diğer taraftan “Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi Soru Bankası” kitabımızın gördüğü talep eğitimci ekibimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.
Uzlaştırma konusunun Türkiye gündemine geldiği 2005 yılından bu yana çeşitli kademelerde bu konuyla iştigal etmiş birisiyim. Uzlaştırma Cumhuriyet savcılığı, Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliği hazırlama çalışmasına katılma, uzlaştırma Cumhuriyet savcılarına Adalet Bakanlığı adına eğitim verilmesi, Uzlaştırma Eğitim Modülünün hazırlanması bu faaliyetlerden bazılarıdır. Bu çalışmaların tamamını yaparken uzlaştırma kurumunun toplumsal barışa hizmet edeceği inancıyla hareket etmekteyiz.
Uzlaştırmacı eğitimlerinin mevzuata ve amaca hizmet edecek şekilde layıkıyla verilmesi için uğraşan bir ekip tarafından ortaya konulan elinizdeki “Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi Soru Bankası”nın, tüm uzlaştırmacı adaylarına katkı sunması amacıyla yapılan iki baskısı kısa sürede tükenmiş, aldığımız olumlu geri dönüşler ve devam eden yoğun talep bizleri eserimizin üçüncü baskısını yapmaya sevk etmiştir. Bu şekilde geri bildirimler, sınav sonrası eğitim taleplerinin de ASBÜ’ye yönelmesinin verdiği sorumluluk içerisinde eğitim içeriği ve materyalleri konusunda bu zamana kadar göstermiş olduğumuz hassasiyetin devam edeceğini de bildirmek isteriz.