Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (43)      Mart (140)      Şubat (116)      Ocak (138)

Avukatlar, Mali Müşavirler ve İK Yöneticileri için İş Davaları Rehberi

Avukatlar, Mali Müşavirler ve İK Yöneticileri için İş Davaları Rehberi



Sayfa Sayısı
:  
608
Kitap Ölçüleri
:  
13*19
Basım Yılı
:  
2020
ISBN NO
:  
9789750262814

69,00 TL

Bu ürün şu anda stoklarımızda yok!
Yazarın diğer ürünlerine gözatmanızı tavsiye ederiz...









  Hukuki bir rehberden ne beklenir?

Konusunu tam ve doğru açıklaması, içtihatlarla desteklemesi, dilekçe örneklerine yer vermesi ve püf noktalara değinmesi mi?

Bu "İş Davaları Rehberi" kitabı tam da bu nitelikte olup emsallerinden farkı; konu başlıklarının oluşumunu sıralı mevzuat metinlerinden değil, bizzat dava konusu uyuşmazlıklardan almış olmasıdır. Kitabın içerdiği her konu önce açıklanmış ve ardından Yargıtay kararlarıyla desteklenmiştir.

Böylece okuyucunun hem iş davasına konu uyuşmazlığı anlaması, hem de dava dilekçesinde kullanabileceği içtihatlara sahip olması amaçlanmıştır.

Kitabın her bir satırının fayda sağlaması asıl gaye olduğundan, içerikte yer alan Yargıtay kararlarına dahi kısmen yer verilmiş, mümkün olduğunca birkaç paragraf alınmış, her karar mutlaka özetlenmiştir.

Kitabın ana iskeletini oluşturan İş Kanunu yanında, Basın İş Kanunu ve Deniz İş Kanunu kapsamında en sık yaşanan uyuşmazlıklar ile kısa çalışma uygulaması da içeriğe alınmıştır.

Çalışma hayatında rastlanacak her türden probleme değinmeye çalışan, bu sorunları herkesin anlayabileceği bir dille izah eden ve her avukatın elinde bulunması gerektiğine inandığımız bu rehber; aynı zamanda insan kaynakları çalışanları, mali müşavirler ve çalışma hayatının diğer profesyonelleri için de bir başvuru kaynağı olacaktır.