Vedat Kitapçılık
Kargo Gönderim Saatleri;
Hafta İçi Saat 16:00 'ya kadar
Cumartesi Saat 11:00 'e kadar
Kartlarına Taksit
Seçeneklerimiz Vardır!
Banka Hesap Bilgilerimiz
Destek
HATTI
0212
240 12 54
240 12 58
Favori
Listenizde
Ürün Yok!
Sepetinizde
Ürün Yok!
Yeni Çıkan Yayınlar:      Nisan (50)      Mart (140)      Åžubat (116)      Ocak (138)

A'dan Z'ye Açıklamalı, Gerekçeli, KİK Kararları Örnekli Kamu İhale Kılavuzu 3 Cilt TK

A'dan Z'ye Açıklamalı, Gerekçeli, KİK Kararları Örnekli Kamu İhale Kılavuzu 3 Cilt TK



Sayfa Sayısı
:  
2758
Kitap Ölçüleri
:  
16*24
Basım Yılı
:  
2018
ISBN NO
:  
9786053003885

490,00 TL

Bu ürün şu anda stoklarımızda yok!
Yazarın diğer ürünlerine gözatmanızı tavsiye ederiz...










Kitabımızın Mayıs-2016 tarihinde yayımlanmasından sonra geniÅŸletilmiÅŸgüncellenmiÅŸ 2. baskısının yapılmasının uygun olacağı düÅŸünülmüÅŸtür. 


 


Kitabımızın 2. baskısıyla birlikte konular geniÅŸletilip güncellendiÄŸi gibi yeni KÄ°K kararları, yargı kararları (Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay kararları) ve uzman görüÅŸleri de eklenmiÅŸtir. Ayrıca yeni konu baÅŸlıklarına (madde baÅŸlıklarına) da yer verilmiÅŸtir. Bu bakımdan kitabımız daha yetkin bir hale gelmiÅŸtir.


 


Daha öncede belirtildiÄŸi üzere kitabımız; ihale mevzuatı ne kadar sık deÄŸiÅŸse de zaman içerisinde yerleÅŸmiÅŸ olan temel kavram, ilke ve süreçlerin kalıcılığından hareketle her zaman baÅŸvurulabilecek kaynak kitap olarak tasarlanıp hazırlanmıştır. Bu doÄŸrultuda kitabımız ağırlıklı olarak kamu ihale mevzuatıyla ilgili temel kavram ve süreçlerden oluÅŸmuÅŸ ise de kamu ihaleleriyle ilgili/iliÅŸkili/baÄŸlantılı olabilecek diÄŸer temel kavram ve süreçlere de yer verilmiÅŸtir.


 


 


Bu çerçevede a’dan z’ye kamu ihale sözlük kitabı olarak tasarlanıp hazırlanan kitabımızın aynı zamanda bir rehber/kılavuz kitabı niteliÄŸinde olması da hedeflenmiÅŸtir.